Home » Dating en relaties » Mysecretdate Review

Mysecretdate Review

Leestijd: 3 minuten

Mysecretdate voor al jou online dating

Eigenlijk zegt de titel van de site al waar het allemaal om draait. Wat de meeste dating site niet waar maken doet Mysecretdate wel. Ben hun draait het echt om het vinden van een date. Het is wel date voor achttien plus en gaat over mensen die opzoek zijn naar seks. Helemaal niet erg want negen van de tien keer zijn mensen ook opzoek naar seks.

De site is erg overzichtelijk en mooi vorm gegeven. Door de uitstraling van de site krijg je ook gelijk zin om verder te kijken. Niet alleen wij hebben daar zo over na gedacht want toen wij een kijkje namen zagen we al dat er enorm veel leden ons voor waren gegaan. Natuurlijk erg mooi mee genomen want bij dating heb je toch echt iemand nodig waar mee het klikt.

Voor het aanmelden is het fijn dat een site duidelijk is. Het aanmelden op de site nam ook niet meer als vijf minuten tijd in beslag. Niet honderden dingen hoeven in te vullen maar snel kunnen beginnen aan een spannend avontuur.  Wat dan ook nog een groot voordeel is is dat een profiel aanmaken helemaal gratis is. Je kan je aanmelden als man , vrouw maar ook zeker als stel. Zo is er dus voor iedereen iemand te vinden. Mannen die vrouwen zoeken en vrouwen die mannen zoeken. Alleen we leven nu in een tijd dat alles besproken kan worden. Stellen die opzoek zijn naar een ander stel of juist alleen maar een persoon erbij man of vrouw maakt dan niet uit. Ook hoeven we het niet onder stoelen en banken te steken dat er ook mannen zijn die naar mannen opzoek zijn en vrouwen naar vrouwen. Eigenlijk dus heel simpel gezegd er is hier voor iedereen iemand te vinden.

Mysecretdate

Wat als je voor deze site kiest

Zoals wij al eerder hebben vermeld is het aanmaken van een profiel op de site gratis. Nu weet je ook al wat je er zoals kan vinden maar wat kan jou nu echt over de streep trekken.  Wat het voor jou fijn kan maken is dat het zoeken niet als een speld tussen een hooiberg hoeft te zijn. Je ziet het alleen al als je snel een kijkje neemt.

Alles is duidelijk vermeld en dus hebben hun ook gedacht aan een zoekmachine. Een zoekmachine die er voor zorgt dat je sneller kan vinden naar iemand die aan jou eisen voldoet. Zo kan je bijvoorbeeld invullen wat voor geslacht , welke leeftijdscategorie maar ook gaan hun een stapje verder. Zoek je nou naar iemand bij jou in de buurt dan is dat via deze zoekmachine zo opgelost. Je voelt de gewenste woonplaats in en tada! Alleen de personen die aan jou eisen voldoen zullen naar voren komen. Ze kiezen er dus voor om het voor jou een stuk makkelijker te maken.

Anders dan andere dating sites

Wat ons nou echt opviel en wat wij  bij andere dating site nog niet hebben gezien is dat er ook een categorie dating tips is. Voor de een is nieuwe mensen leren kennen een fluitje van een cent voor de ander een stuk moeilijk. Waarom dan niet een paar tips om iemand een beetje op gang te helpen. Onder het kopje dating tips komen verschillende dingen ter spraken denk daarbij aan de dating trends voor 2020 , uiterlijk of innerlijk ( waar wordt je verliefd op) en de beste ijsbrekers voor een eerste date. Het zijn de kleine dingetjes die kunnen helpen naar een groot plezier.  Wat is er nou leuke om nieuwe mensen te leren kennen toch?

De voordelen op een rij

Om toch nog even alles naar voren te halen en kijken of we niets vergeten zijn zetten we de voordelen nog even op een rij.

  •  Gratis een eigen profiel aanmaken.
  •  Een profiel aanmaken kost niet meer als vijf minuten.
  •  Groot aantal leden. ( nog steeds groeiend)
  •  Duidelijk en overzichtelijke site.
  •  Een zoekmachine voor een snellere date.
  •  Dating tips.

Tot slot ben jij iemand die normale dating sites allemaal saai vind. Iemand die het een keer op een andere manier zou willen proberen. Dan is Mysecretdate een echte aanrader.  Wij hebben al een aantal succes verhalen in de voorbij gang mogen horen Misschien ben jij wel het volgende succes verhaal.

Klik hier om naar Mysecretdate te gaan