Home » Ontspanning en persoonlijke ontwikkeling » Review: Nooit meer zorgen of stress

Review: Nooit meer zorgen of stress

Leestijd: 11 minuten

In het leven zijn er veel mensen die iedere te maken hebben met zorgen of stress. Dit is natuurlijk niet zo goed voor het lichaam, je kunt daar allerlei klachten van krijgen. Maar om van je zorgen of stress af te komen is niet zo makkelijk. Er zijn mensen die dat proberen maar om de juiste manier te vinden valt meestal nog niet mee. Men probeert soms van alles om van de klachten die men heeft ten gevolge van stress en zorgen van te komen. Het gebeurt ook dat een bepaalde aanpak niet het gewenste resultaat oplevert. Men gaat dan op zoek naar manieren om een oplossing te vinden voor de problemen die men heeft.

Heb jij ook last van zorgen or stress? Dan ben je denk ik al gaan zoeken op het internet om iets te vinden wat helpt om er van af te komen. De kans is groot dat je tijdens die zoektocht cursussen en boeken bent tegen gekomen die gaan over het verminderen van stress. Het kan zijn dan je ook al de cursus Nooit meer zorgen of stress bent tegen gekomen. Dit is een populaire cursus die ik ook tegen kwam.

Alhoewel ik zelf niet zo veel zorgen of stress heb heb ik deze cursus toch gekocht. Het kan handig zijn voor de momenten waarop je er wel mee te maken hebt. In de review ga ik je mijn ervaringen over deze cursus vertellen. Mocht je geïnteresseerd raken, ik vertel je ook hoe je deze cursus voor een laag bedrag kunt aanschaffen. In de review probeer ik je zoveel informatie te geven zodat jij op basis daarvan kan beslissen of je de cursus Nooit meer zorgen of stress ook wil gaan volgen of juist niet.

Ben je geïnteresseerd in Nooit meer zorgen of stress?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Ga naar de kortingspagina

De cursus Nooit meer zorgen of stress in het kort

stressVoordat ik dieper in ga op deze cursus vertel ik nu alvast waar de cursus over gaat, en wat het precies is. De cursus in geschreven door Frank de Moei, hij heeft meerdere van zulke cursussen geschreven. Een daarvan is de cursus Blijvend Zelfvertrouwen waarvan er ook een review op leefsuccesvol.nl staat. Het is een online cursus, je ontvangt dus geen fysieke boeken maar alles is digitaal, wat ook zijn voordelen heeft. Op deze voordelen kom ik verderop nog op terug.

Het belangrijkste doel van deze cursus is er voor zorgen dat jij geen zorgen of stress meer hebt. Of dat dit in ieder geval een stuk minder wordt. Nooit meer zorgen of stress bestaat uit 3 delen, Het eerste deel heet “Waarom maken we ons zorgen”, de titel van het tweede deel is “Transformeer je zorgen” en het derde deel heet “Het creëren van natuurlijke en blijvende ontspanning”. Deze 3 delen gaan ik nog uitgebreid bespreken.

Het voordeel van een online cursus is dat je die gewoon thuis kan doen, je hoeft nergens naar toe. Niemand hoeft te weten dat jij deze cursus volgt. Een ander voordeel van een online cursus is dat je zelf kan bepalen wanneer je met de cursus gaat werken. Dit kan je doen op de momenten die voor jouw het beste uitkomen. Je bent niet gebonden aan vast tijden of afspraken.

Je ontvangt 19 mails als je de cursus koopt. Dit 9 weken lang, iedere week een mail. Niet zomaar een mail, maar één met veel informatie over jij van je zorgen of stress af kan komen. Daarnaast krijg je ook nog een aantal waardevolle bonussen waar ik je ook meer over ga vertellen.

Deel 1: Kennismaking

Je begint eerst met een kennismaking. Niet zomaar een kennismaking, nee het is een kennismaking met jezelf. Dus niet met Frank de Moei of wie dan ook. Het doel van deze kennismaking is dat je leert om jezelf te gaan begrijpen. Daardoor krijg je een beter beeld van jezelf. Je eigen situatie wordt dan in beeld gebracht. Dit doe je niet alleen door de informatie te lezen, er zijn ook opdrachten die je uit kunt voeren. Met deze opdrachten breng je het geleerde in de praktijk. En je leert ook sneller door het te doen, wat met veel dingen het geval is. Er zijn onder andere vragen en opdrachten die gaan over jezelf. Daar ga je zelf het antwoord op geven. Dat leer je hier.

Door vragen over jezelf te beantwoorden leer je jezelf goed kennen en steeds meer te begrijpen. Je krijgt een goed zelfbeeld. De problemen waardoor je zorgen of stress ervaart worden in kaart gebracht. Je krijgt een goed beeld van de situatie waarin je zit. Later in de cursus Nooit meer zorgen of stress leer je om deze problemen en de situatie waarin je zit te bekijken van een afstand. Door dit te leren kom je steeds dichter bij de oorzaak van je zorgen of stress. Dus door deze cursus te volgen ga je leren om van je zorgen en stress af te komen.

Deel 2: Aan de slag met je problemen

In dit deel van de online cursus leer je om om te gaan met je problemen. Je leert om oplossingen te zoeken en om het negatieve om te zetten in iets positiefs. Door in plaats van het negatieve het positieve te gaan zien leer je omgaan met zorgen en stress. Je kunt er op deze manier van af komen.
Het vergt een andere manier van denken. Niet denken in bepaalde hokjes zoals veel mensen van nature doen maar juist leren denken in oplossingen.

Voor ieder probleem zijn er meerdere oplossingen. Het punt is dat je dat zelf nog niet ziet. Je leert om deze oplossingen juist wel te gaan zien. Als je oplossingen gaat zien ga je vanzelf ook positiever denken. Dat is een gevolg daarvan.

Deel 3: Omgaan met stress

Hoe ga je om met stress en met situaties die erg stressvol voor je zijn? Dit is iets wat je in het derde deel van de online cursus Nooit meer zorgen of stress gaat leren. Dit doe je vooral door te leren hoe je jezelf kunt ontspannen. Niet voor eventjes ontspannen maar voor altijd ontspannen.  Je leert om een rustig leven te krijgen met een blijvende ontspanning.

De vraag is hoe doe je dat? Dat ga je leren in dit deel. Je leert om je stress onder controle te krijgen en onder controle te houden. Wanneer je dit goed onder controle hebt komt de stress niet terug.  Je leert ook waarvan je stress krijgt en in welke situaties. Je stress in elke situatie onder controle hebben en jezelf ontspannen is het doel.

De voordelen van Nooit meer zorgen of stress

Ik heb vertelt wat je van de cursus Nooit meer zorgen of stress kan verwachten. Maar het kan zijn dat je nog niet alle voordelen ziet, daarom benoem ik die hier nog even. Je kunt dan zelf beoordelen voor de cursus de moeite waard is voor jouw.
– Je leert hoe je je moet ontspannen en om moet gaan met stressvolle situaties. Dit is een groot voordeel als je dat weet want dan heb je immers minder zorgen en stress en dus een relaxter leven.
– Je leert ook waar de stress vandaan komt, daar wordt je dan bewust van, door de oorzaak te kennen  is het probleem beter op te lossen.
– De ontspanning die je met deze cursus aanleert is blijvend zodat je nooit meer zorgen of stress hoeft te hebben.
– Dan is er ook nog een groot voordeel dat deze cursus veel goedkoper is dan wanneer je naar een life-coach zou gaan voor persoonlijke sessies. Je bespaart dus heel veel geld.
– Als laatste noem ik nog het voordeel dat je de cursus geheel in eigen tempo kan volgen.

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei NewstartZoals ik al eerder aangaf is de cursus geschreven door Frank de Moei .Maar wie is hij eigenlijk? Frank heeft een eigen bedrijf, dit bedrijf heet Capedium Coaching & Training. Hij verkoopt deze, en nog vele andere cursussen door middel van dit bedrijf. Ik kan me goed voorstellen dat je eerst meer over de maker van de cursus wilt weten voordat je deze cursus aan gaat schaffen. Daarom vertellen we nu meer over hem en wat hij doet.

Frank is een life-coach die dus gespecialiseerd is in cursussen over het verminderen van stress en het verhogen van je zelfvertrouwen. Ook heeft cursussen om meer uit je relaties te halen, dus hoe je een betere relatie met anderen krijgt en hoe je die relatie moet onderhouden. Het draait in zijn cursussen dus vooral om geluk en om een goede balans in je leven te leren vinden.
Alle cursussen van Frank zijn digitaal zodat je ze op je computer of iPad gemakkelijk kan volgen.

Naast dat Frank deze cursussen allemaal zelf bedenkt en ontwikkeld heeft hij ook een blog hierover. Op zijn website plaats hij regelmatig goede artikelen over deze onderwerpen. Ook daar kun je veel informatie uit halen. Frank weet heel veel van life-coaching, je kunt gerust zeggen dat hij een expert is.

De inhoud van Nooit meer zorgen of stress

Nooit Meer Zorgen of Stress NewstartDeze e-cursus Nooit meer zorgen of stress is een cursus die negen weken duurt in totaal. Je ontvangt dan 9 weken lang iedere week mails.  In totaal zijn het negen mails die je gaat ontvangen. In deze mails staat heel veel informatie en tips. Daarnaast bevatten de mails ook allerlei opdrachten om het geleerde in de praktijk te brengen. Je leert om zelf aan te slag te gaan zodat ook jij minder zorgen of stress zult gaan ervaren in je leven. Je leert wat je moet doen en hoe je hiermee om moet gaan.

Je gaat niets per post ontvangen, alles is digitaal. Dus geen papieren cursusmateriaal. Een voordeel is dat anderen dan ook niet hoeven te weten dat jij deze cursus volgt. Niemand kan immers zien wat jij op je computer hebt staan. In de mails die je van Frank gaat ontvangen staan ook af en toe links, dat zijn links naar blogartikelen die hij heeft geschreven en die op deze website staan. Deze blogartikelen geven aanvullende, uitgebreid informatie over de onderwerpen die behandeld worden in de mails.

Naast de mails zijn er ook nog bonussen die je ontvangt. Een van de bonussen is een e-book dat nog meer en uitgebreidere informatie geeft. Dit e-book heeft “Inzicht in je Kracht”. Je leest hierin wat Frank allemaal voor jouw kan doen om meer geluk in je leven te vinden.

Een andere bonus is een gratis persoonlijk coaching sessie met  Frank. Deze gaat per mail. Je kunt dat dus aan Frank een persoonlijk advies vragen over iets wat van toepassing is op jouw situatie.

Frank raadt zijn cursisten wel aan om dingen op papier op te schrijven. Het is weliswaar een digitale cursus maar door dingen op te schrijven wordt je bewuster van alles. Je denkt dan beter na over de antwoorden op de vragen die Frank aan je stelt en die je beantwoord. Ook dit is weer een voordeel!

Voor wie is Nooit meer zorgen of stress?

Deze cursus is vooral bedoeld voor mensen die veel piekeren, die zich onrustig voelen of zich snel nerveus voelen. Er zijn allerlei zaken waar je over kunt piekeren of nerveus over kan zijn. Dit kan te maken hebben met je persoonlijk leven, met je werk, financiële problemen, in de liefde of andere zaken. Je kan dan veel negatieve gedachten krijgen, en veel zorgen of stress hebben. Ervaar jij dit ook? Dan is deze cursus zeker een aanrader!

Je wilt natuurlijk zo snel als dat kan van alle zorgen en stress afkomen. Met deze cursus Nooit meer zorgen of stress kan dat dus, velen zijn je al voorgegaan met succes! Die hebben geen zorgen of stress meer, dat kan jij ook!

Wat je ook leert in deze cursus is om jezelf te ontspannen. Veel mensen vinden dat moeilijk en weten niet hoe ze dat moeten doen. De cursus helft jouw om je te leren ontspannen. Ontspannen is belangrijk om van je zorgen of stress af te komen. Met deze e-cursus leer je om je negatieve gedachten naar positieve gedachten om te zetten.

De cursus is voor iedere doelgroep bedoeld, voor mannen, vrouwen of non-binaire mensen. Voor jong en oud, iedereen die met stress te maken heeft kan deze cursus volgen. Je hebt ook geen bepaalde vooropleiding of zoiets nodig.

Mijn eigen ervaring met Nooit meer zorgen of stress

Review cursus nooit meer zorgen of stressNu ik veel over de inhoud van de cursus verteld hebt en wat je er mee kunt wordt het tijd om mijn eigen ervaringen met deze cursus met jouw te delen. Omdat ik veel positieve dingen over de cursus had gehoord heb ik de cursus zelf aangeschaft. Ik ben met deze cursus van Frank de Moei aan de slag gegaan.

Frank kan heel goed en heel duidelijk informatie over brengen, althans dat vind ik. Hij doet dit op een krachtige manier. Door de informatie te doseren krijg je niet meteen van alles over je heen. Het gaat in stapjes doordat je met tussenpozen de mails ontvangt. Daardoor blijft alles overzichtelijk en duidelijk, dit is wel een groot pluspunt.

Iedere keer dat je mail ontvangt wordt je er aan herinnert. Dat motiveert je op er mee verder te aan. Op deze manier vergeet je het niet. Bij veel andere digitale cursussen ontvang je alles in één keer. Dan wordt je overspoelt met informatie. Hier is het gedoseerd en dat is ook een reden waarom zoveel mensen die deze cursus gevolgd hebben tevreden zijn met de cursus. Frank ontvangt dikwijls succesverhalen, een groot deel daarvan staat ook op zijn website.

Je kan zien dat Frank een expert is. De cursus zit duidelijk in elkaar, ik kon deze goed volgen. Ik denk dat dit voor iedereen goed te volgen is, je hebt geen hoog leerniveau nodig. Ook de opdrachten zijn prima te doen. Het leuke is dat je de dingen die je leert ook meteen in de praktijk brengt. Het zijn erg praktijkgerichte opdrachten en geen saaie theoretische. Persoonlijk vind ik het fijn dat de opdrachten praktijkgericht zijn, omdat ze dan leuker zijn.

Wat vinden anderen van Nooit meer zorgen of stress?

Er zijn op internet veel reviews te vinden over deze cursus van Frank. Het zijn bijna allemaal reviews waarin men verteld hoe goed men door Frank geholpen is en hoe men van de zorgen en stress is afgekomen. Veel mensen ervaren deze cursus als positief en zijn blij dat ze van hun zorgen af zijn.

Uiteraard gebeurt dat niet zomaar vanzelf, je moet er wel zelf aan werken. Je moet actief gaan werken met de training en er voor gaan. Alleen dan raak je van je stress af. In reviews van anderen lees ik dat ook, dat zij dat gedaan hebben. Alleen het lezen van de mail is niet genoeg. Alles in de praktijk is belangrijk, dan leer je goed hoe je het moet aanpakken. Op deze manier zie je ook het snelste resultaat, dat is wat je overal terug leest.

Frank ontvangt zelf ook veel positieve reacties, deze plaatst hij op zijn website. Dat zijn allemaal reacties die nog niet in andere reviews staan. Het zijn er heel veel. De pagina waarop Frank deze reacties verzameld heeft inmiddels met dan 25.000 woorden. Dat is superveel, het geeft aan dat men tevreden is met de cursus

Lees de ervaringen van anderen

Recensies Nooit meer zorgen of stress
De cursus in bekend van bovenstaande merken

Wat kost Nooit meer zorgen of stress?

Uiteraard is het niet gratis, een online cursus kost geld, al is dit wel veel goedkoper dan wanneer je naar een fysieke life-coach zou gaan. Je betaald bij een life-coach waar je naar toe gaat al gauw 100 euro of meer voor één sessie. Je hebt meerdere sessies nodig dus dat gaat aardig in de papieren lopen.

Bij de cursus van Frank zijn de kosten eenmalig,  geen dure sessies dus. Met Frank heb je ook een professionele coach, die veel ervaring heeft. Hij heeft ook alle diploma’s.
Deze cursus kost slechts 59 euro, dus voor maar 59 euro kun jij van je zorgen en stress afkomen. Wie wil dat nu niet? Door te kiezen voor de cursus van Frank de Moei bespaar je veel geld!

Niet goed? Geld terug!

Ondanks de lage prijs wordt er ook nog eens een niet goed geld terug garantie aangeboden. Dat betekent dus dat jij je geld terug kunt krijgen wanneer de cursus niet bevalt. Of wanneer je er achter komt dat dit toch niet is wat je zocht. Deze garantie geldt 15 dagen. Je kan de cursus dus eerst 25 dagen uitproberen, dat is fijn, want je weet van te voren niet of het voor jouw gaat werken, als is de kans groot van wel. Een andere cursus over Nooit meer zorgen of stress is er namelijk niet in deze kwaliteit.

Moet ik de e-cursus Nooit meer zorgen of stress kopen?

Zoals je in de review hebt kunnen lezen zijn mijn ervaringen met de cursus er goed. Ook anderen hebben goede ervaringen en zijn tevreden zoals we gezien hebben.
Frank is een expert op het gebied van life-coaching. Hij heeft veel zorg en aandacht besteed aan het ontwikkelen van deze cursus. En het werkt! Dat is te lezen in alle reacties die er zijn, die zijn heel positief en ook ik kan me daar volledig bij aansluiten.

Voor alle informatie die je krijgt en alles wat je er van opsteekt is de prijs/kwaliteitsverhouding er goed. Veel goedkoper dan een life-coach waar je naar toe moet. Dit is de beste online cursus om van je zorgen of stress af te komen. Ook jij kan die nu gaan volgen als je van je zorgen en stress af wil, het is mij ook gelukt. Daarom kan ik je deze cursus dan ook van harte aanbevelen. Met de onderstaande aanbieding kun je vandaag nog aan de slag gaan en een leven zonder zorgen gaan leiden.

Review cursus nooit meer zorgen of stressBen je geïnteresseerd in Nooit meer zorgen of stress?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Ga naar de kortingspagina

Onze beoordeling

Nooit meer zorgen of stress

€ 59,-
9.4

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

8.5/10

Voordelen

  • Gratis email coaching sessie
  • Inclusief bonussen

Nadelen

  • Je inzet en motivatie is nodig

Plaats een reactie